Про атаки дронів не згадав: Путін заявив, що у Росії може настати дефіцит електроенергії... через майнінг криптовалют

Нові підприємства, житлові квартали зіткнуться з перебоями поставок електрики, якщо вільні потужності системи заберуть ферми, які майнять криптовалюту. Про це повідомляє російське РИА "Новости", передають Патріоти України.

"Тут потрібно прийняти правильні своєчасні рішення, зокрема системні, на рівні федерального закону. Уже давав доручення врегулювати майнінг цифрових валют у Росії, включно з питаннями оподаткування цієї діяльності та тарифними рішеннями", – сказав Путін.

Повідомляється, що він також зазначив, що якщо не буде вільної потужності, якщо її заберуть майнінгові ферми, то нові підприємства, житлові квартали, соціальні об'єкти зіткнуться з перебоями поставок, з нестачею електроенергії. При цьому перспективні інвестиційні та інфраструктурні проєкти будуть поставлені на паузу.

Велика небезпека: Є припущення, що ворог зробив переорієнтацію з крилатих ракет на балістичні, - Defense Express

середа, 18 вересень 2024, 16:59

Військовий експерт, головний редактор Defense Express Олег Катков припустив, що росіяни могли зробити переорієнтацію виробничих потужностей із крилатих ракет на балістичні. Таку думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України. "Якщо ми г...

Встановлено рекорд? Коваленко розповів, скільки fpv-дронів і "Шахедів" запустили росіяни у вересні

середа, 18 вересень 2024, 16:24

Застосування російськими окупаційними військами Shahed-131/136 (Гербера), fpv-дронів і ББ «Ланцет» за два тижні вересня проаналізував Олександр Коваленко, передають Патріоти України. За два тижні вересня 2024 року російські окупанти застосували 555 дро...