Про "дрібну кар'єристку, ласу на рудоволосих": Сестра Меган Маркл випустить сенсаційну книгу про дружину принца Гаррі

Мемуари близької родички можуть дуже не сподобатися герцогині Сассекській.

Саманта Маркл, зведена сестра дружини принца Гаррі, анонсувала випуск сенсаційних мемуарів. Вона заявила, що книга матиме ефект "бомби", адже містить багато незручної правди про герцогиню Сассекську. Втім Саманта Маркл наголосила, що ця книга точно сподобається королівській родині. Про це повідомляє видання The Sun, передають Патріоти України.

Книга старшої сестри Меган Маркл The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1 надійде в продаж вже у п'ятницю, 8 січня. Авторка наголосила, що завжди мала на меті казати правду і показати шокуючий та надихаючий спосіб життя, яким живуть принц Гаррі з дружиною. "За зачиненими дверами відбувалося чимало того, про що не знав світ", – наголосила вона.

Саманта вважає, що її мемуари сподобаються королівській родині. І книга точно не змусить їх почуватися незручно. "Сподіваюся, що вони вважатимуть твір чесним та проникливим", – прокоментувала Маркл.

Втім жінка додала, що не знає, чи сподобається книга її сестрі. "Це справедливо і збалансовано. Звичайно, щось їй сподобається, а щось – ні. Втім людям, яким нічого приховувати, не варто й боятися", – зауважила вона.

Що відомо про стосунки Саманти й Меган Маркл

Саманта Маркл – старша дочка 76-річного Томаса Маркла. Жінка досить активно критикувала Меган, а одного разу навіть назвала її "дрібною кар'єристкою, яка є ласою на рудоволосих". Натомість сама герцогиня Сассекська назвала ці твердження абсурдними. І наголосила, що зведена сестра навіть не знає нічого про неї та її особисте життя.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...