Про Х...йла та Росію забув: Вучич після параду в Москві порадів маршу сербських військ по Красній площі

Олександр Вучич був єдиним лідером не пострадянської країни, який відвідав парад.

Путін та Вучич. Фото: ТАСС.

Глава Сербії Олександр Вучич за підсумками візиту в Москву на військовий парад виступив із заявою. Він в ньому не згадав ані Росію, ані її лідера Володимира Путіна. Свою заяву Вучич оприлюднив на офіційній сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Перенесений військовий парад з нагоди 75-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні відбувся 24 червня в Москві, незважаючи на важку ситуацію з коронавірусом. І Вучич був єдиним лідером не пострадянської країни, який відвідав цей захід. Ймовірно, єдине, що вразило Вучича на параді, були сербські загони на Красній площі. "Охоронці були прекрасні. Дивовижне відчуття, коли стоїш на Червоній площі, а сербські солдати марширують. Те, що я встав і вказав на серце, я хотів показати, як сильно я люблю сербський прапор, армію і Сербію. Це особливе почуття", - написав Вучич.

Зазначимо, що відразу після свого візиту в Москву лідер Сербії відправиться до Вашингтона. Там плануються його переговори з прем'єром Косова. Посередником у цій зустрічі буде американський лідер Дональд Трамп.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...