Про начебто неукраїнський південь та схід: "Ісконно руські" болота помістяться у Московську область", - Турчинов відповів Путіну

Імперський реваншизм Путіна з маніакальним прагненням до перегляду кордонів європейських держав, які сформувалися після Другої світової війни, є реальною загрозою миру і безпеці в усій Європі.

Президент РФ Володимир Путін із маніакальним прагненням до перегляду кордонів європейських держав схожий на Гітлера. Про це заявив колишній секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, передають Патріоти України.

"Якщо від Росії відділити території, які були приєднані до неї через кров, насилля, зраду і брехню, то "ісконно руські" болота, що залишаться після цього, можуть легко вміститись у межі однієї Московської області", - так Турчинов відреагував на заяву Путіна про те, що до складу України входять "ісконно руські землі і з цим треба щось робити".

Імперський реваншизм Путіна з маніакальним прагненням до перегляду кордонів європейських держав, які сформувалися після Другої світової війни, є реальною загрозою миру і безпеці в Європі, зауважив колишній посадовець. "Аналогічні прагнення Гітлера призвели в минулому столітті до багатомільйонних жертв і жахіть найкривавішої війни в історії людства.

Історія Європи минулого століття і новітня історія нашої держави доводять непорушну істину - з агресором не можна домовлятися, його потрібно жорстко зупиняти і перемагати", - резюмував Турчинов.

Стосується Європи: Трамп назвав умову, за якої продовжить виділяти гроші на підтримку України

вівторок, 30 квітень 2024, 18:30

Ексочільник Білого дому і кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що очікує від Європи збільшення розміру військової допомоги для України. Вона має відповідати сумам, які надає Америка, в іншому разі він також відмовиться від підтримки, передаю...

Кошмарити Білгород, чи Курськ тепер не завадять: Бійці ССО уразили два вопожі ЗРК "Бук" на Сумському напрямку (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 18:17

Українські військові уразили два російські зенітно-ракетні комплекси Бук росіян на Сумському напрямку. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомило командування Сил спеціальних операцій ЗСУ і оприлюднило відео з місця подій . Оператори одного з підрозділ...