Про несмішне: Президент Зеленський 1 квітня записав традиційне звернення до українців (відео)

Голова держави свою промову присвятив заходам, що вживаються задля протистояння пандемії, а також важкому стану в котрому перебуває держава, зазначають Патріоти України.

Зокрема Зеленський попередив, що прибуття з-за кордону в Україну без обсервації відтепер неможливе: "Ми працюємо над тим, щоб забезпечити місця для обов’язкової обсервації громадян, які повертаються з-закордону. Без неї повернення додому буде неможливим. А тим громадянам, які ламають двері аеропорту, я можу сказати лише одне: держава не дозволить вам бути егоїстами".

За словами Зеленського, якщо хтось не розуміє, що створює потенційний ризик для оточення, то саме держава буде захищати здоров’я мільйонів інших громадян. Не "умовляннями і рекомендаціями, а жорсткими діями".
Також Гарант повідомив про нові надходження медзасобів для протидії коронавірусу в України, що наживання на українцях під час карантину буде жорстко переслідуватись правоохоронцями.
"Ми не маємо права забувати, що окрім боротьби з невидимим ворогом, у нас війна на сході", – також наголосив Зеленський.

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...