Про повернення в пакеті мовчать. Заплатити комуналку і купити сину велосипед: У Росії запустили цинічну рекламу для набору добровольців на війну (відео)

У Росії, яка вже 9 місяців веде проти України повномасштабну війну, продовжують заманювати чоловіків на фронт. Там запустили цинічну соціальну рекламу, в якій йдеться про те, що за згоду вбивати український народ, росіяни отримають можливість "сплатити комуналку та купити синові велосипед", передають Патріоти України.

Відео реклами показали у Telegram-каналах. У ролику закликали росіян, які мають фінансові проблеми, "не йти ризикованими шляхами і не чекати, що все якось змінитися".Жителям країни-агресора порадили "записатися в добровольці" – тобто поїхати на війну в Україну.

Таким чином, як ідеться в ролику, російські чоловіки, які погодилися вбивати українців і намагатися захопити чужі території, отримають "зарплату, про яку і не мріяли, нову професію, нових друзів, кар'єрий ріст та статус ветерана бойових дій".

Поїхати на війну, щоб у кращому разі загинути в чужій країні, в Росії вважають "змінити своє життя на краще"."Запишися в добровольці – зміни своє життя на краще", – сказали в рекламі.

Нагадаємо, що з 24 лютого втрати Росії в Україні вже перевищили 88 тис. окупантів. Ворожі війська також втратили понад 2,9 тис. танків, майже 5,9 тис. бойових броньованих машин, 280 літаків, понад 260 гелікоптерів, понад 200 засобів ППО, а також тисячі інших одиниць техніки та озброєння.

Президент України Володимир Зеленський сказав, що до кінця року Росія втратить на війні проти України 100 тис. солдатів та офіцерів. Він наголосив, що ситуація на фронті залишається важкою. Агресор хоч і зазнає великих втрат, але продовжує спроби наступу на Донеччині.

Сьогодні з'явився найімовірніший і правильний прогноз": Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16

субота, 4 травень 2024, 11:23

Постачання західних систем протиповітряної оборони буде привʼязане до початку постачання винищувачів F-16. Таку думку в етері 1+1 висловив військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко, передають Патріоти України...

“Буде масований удар”: Жданов попередив про ракетну атаку ворога по Україні

субота, 4 травень 2024, 10:56

Російська армія може завдати масованого ракетного або комбінованого удару по Україні з початком її наступальних дій на сході та північному-сході. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. “Я н...