Про рідний Львів може тепер забути: СБУ оголосила в розшук олігарха Михайла Фрідмана

Служба безпеки України оголосила в розшук підсакційного російського олігарха Михайла Фрідмана. Про це йдеться в повідомленні на сайті Міністерства внутрішніх справ, передають Патріоти України.

Фрідмана розшукують за звинуваченням за статтею про фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України (частина 3 статті 110−2 Кримінального кодексу України).

Дата зникнення Фрідмана — 10 жовтня 2023 року.

5 вересня СБУ повідомила про підозру російському олігарху Михайлу Фрідману, причетному до фінансування війни проти України. За даними СБУ, на початку повномасштабного вторгнення він «влив» близько 2 мільярдів рублів у кілька військових заводів країни-агресора.

Російському олігарху загрожує до восьми років в’язниці з конфіскацією майна.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...