Про шаурму наразі ні слова: Зеленський у фірмовій фамільярній манері привітав Київ з Днем міста

Президент Володимир Зеленський привітав столицю України з днем народження, назвавши Київ особливим містом і по-свійськи звернувшись до столиці, котру давно вважає своєю, зазначають Патріоти України.

«Якби Київ був людиною, сьогодні я хотів би просто обійняти його і сказати:» Люблю тебе, старий!" З днем народження, Києве!", — написав глава держави в соцмережі .

Президент також заявив, що немає такої людини, яка б не знайшла в Києві щось своє.

«Затишні і повні історією вулички Подолу і широкі проспекти спальних районів — заворожують по-своєму. Але головне в Києві те, що ти постійно чуєш його серцебиття. Серцебиття, яке заряджає «, — йдеться в пості Зеленського.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...