Про що Помпео говоритиме із Путіним та Лавровим: Ключові теми

Вашингтон буде посилювати тиск на Росію в сферах, де його позиція не збігається з настроями Москви. Але готовий співпрацювати з нею в боротьбі з тероризмом, повідомляють Патріоти України.

"У нас чимало областей, де, сподіваюся, ми знайдемо спільні інтереси. Пам'ятаю, будучи директором ЦРУ, я тісно співпрацював з росіянами в боротьбі з тероризмом. Сподіваюся, ми зможемо попрацювати разом з Афганістану. Вони, росіяни, також під загрозою тероризму з Афганістану ", - сказав держсекретар США Майкл Помпео перед сьогоднішніми переговорами в Сочі з російським лідером Володимиром Путіним і главою МЗС РФ Сергієм Лавровим розповів каналу CNBC.

Помпео зізнався, що з деяких питань у США і РФ "радикально різні" бачення ситуації. "У цих сферах ми збираємося захищати інтереси Америки", - підкреслив він.

За його словами, Дональд Трамп вклав "солідні гроші" в Міноборони США. "І навряд чи Путін може вважати це чимось хорошим для себе", - заявив глава Держдепу, додавши, що такі кроки адміністрації США - пряма демонстрація серйозного настрою Вашингтона по "підвищення ціни для РФ" за її агресивну політику.

Помпео каже, що позиція Трампа по Венесуелі "дуже чітка". В США хочуть, щоб там не було втручання інших країн - Китаю, Ірану, Росії, Куби або інших.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...