"Про що взагалі можна говорити?": Пропагандистка Скабєєва занепокоїлася через "зраду" Ердогана

Одіозна пропагандистка Ольга Скабєєва влаштувала чергову істерику на своєму шоу. На цей раз причиною невдоволення став турецький президент Реджеп Ердоган, передають Патріоти України.

Скабеєва обурилася, що президент Туреччини нібито "зрадив" країну-агресора Росію. Фрагмент пропагандистського шоу опублікував Telegram-канал Центр протидії дезінформації.

Пропагандистка поскаржилася, що з Ердоганом неможливо вести переговори, оскільки він нібито публічно обдурив Росію. Скабєєву обурило, що командири "Азова", звільнені з полону, приїхали в Україну з Туреччини.

"Як нам у принципі вести переговори з Ердоганом після того, як він нас так демонстративно обдурив з азовцями? Ось це така турецька манера вести переговори? Про що взагалі говорити після цього?" – обурилася Скабєєва.

Своєю чергою "експерт" пропагандистського шоу звинуватив Туреччину у меркантильності. "Це вміння вести бізнес. Тебе можуть дійсно дезінформувати, обдурити, але це правильний бізнес. Турок ніколи не зробить нічого, що йому буде невигідно або завдаватиме йому шкоди. Це їхній підхід, це їхнє мислення", – видав так званий "експерт".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...