Про стан просив поки не говорити: Леонід Кравчук переніс операцію на серці

Перший президент України 87-річний Леонід Кравчук, який вчора пропустив урочисте засідання Ради з нагоди Дня Конституції, переніс операцію на серці. Про це повідомляє джерело ЗМІ в оточенні екс-президента, передають Патріоти України.

Операцію зробили в Києві. Зараз Леонід Кравчук знаходиться в лікарняній палаті. Він відновлюється після операції. За словами джерела, лікарі кажуть, що перший президент України відчуває себе добре, оскільки операція пройшла за планом без будь-яких побічних проблем.
Тим часом Олексій Арестович, радник глави української делегації в ТКГ, підтвердив інформацію про те, що сьогодні перший президент України Леонід Кравчук переніс операцію на серці. Подробиці стану здоров'я Кравчука Арестович коментувати відмовився, пославшись на особисте прохання Леоніда Кравчука.
"Сам факт операції підтверджую. Операція була сьогодні. Але всі подробиці - це особиста справа Леоніда Макаровича і його сім'ї. Питання самопочуття він ще перед операцією попросив мене не коментувати", - повідомив Арестович.
Леоніду Кравчуку, який займав пост президента України з 1991 по 1994 роки, в січні виповнилося 87 років. У 2017 році йому зробили стентування серця. Кравчук є головою української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...