"Про це казали певна кількість експертів": Буданов пояснив, чому в Росії не спалахнули протести через втрати в Україні

Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов назвав дві причини, через які в Росії не спалахнули протести через втрати в Україні. Однією з них є те, що Росія - це країна рабів. Про це Буданов сказав в етері всеукраїнського телемарафона. Так, раніше експерти прогнозували, що через втрати Росії в Україні можуть виникнути протести на російській території, але поки такого не сталося, передають Патріоти України.

"Про це казали певна кількість експертів (про можливі протести в РФ через втрати, - Ред.)…", – сказав він. Очільник ГУР МО додав, що до цього обережно ставиться. Водночас він виділив дві причини, з яких у Росії не відбувається відповідних процесів.

"Чому це не відбулось? Так причини дві: перша - моральна, ну, Росія, реально, - це країна рабів, а друга - це те, про що я вам казав. На цьому всі заробляють зараз - немає іншої роботи, окрім як іти у збройні сили. Для більшості росіян це насправді реальність", – пояснив Буданов. Варто зазначити, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає, що жителів держави-агресора Росії недоречно називати рабами. Він зазначив, що навіть раби повстали, а росіяни "покірно слухають" усе, що їм нав’язує диктатор Володимир Путін.

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...