Про це колись зніматимуть епічне кіно: Атака дронів переломила хід бою у Серебрянському лісі, коли російські штурмовики вже вдерлись на позиції ЗСУ, попри відчайдушний супротив нечисленних захисників

Декілька бійців ЗСУ вели нерівний бій зі штурмовою групою росіян в окопах, проте завдяки ударним БПЛА, що прилетіли у скрутний момент, окупанти були знищені.

ЗСУ утримали свою позицію в Луганській області в районі Серебрянського лісництва, інформують Патріоти України з посиланням на пресслужбу 63-го ОМБр.

У пресслужбі військової частини розповіли, що українські позиції утримували кілька бійців стрілецького батальйону 115-ї бригади у складі 63-ї окремої механізованої бригади. А оператори FPV-дронів атакували піхоту армії РФ, яка вже була в окопах і намагалася захопити бліндаж ЗСУ.

"Не здали, не відступили! Кілька наших воїнів вели нерівну битву проти супротивника, який уже проліз у окопи", – зазначили у бригаді.

Завдяки успішним ударам дронами штурмову групу окупантів було ліквідовано. Після цього українські піхотинці вийшли з укриття та зачистили окопи.

На території Серебрянського лісу з кінця літа 2022 проходить лінія оборони, яку тримають воїни з різних українських підрозділів. Серед них останні місяці там б'ються бійці бригади "Азов".

"ЗСУ провели заходи": Окупати залучають резерви, щоб не дати Україні перехопити ініціативу на Харківщині, - військовий

понеділок, 22 липень 2024, 22:55

Командир батальйону ударних безпілотників "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової бригади ЗСУ Юрій Федоренко заявив в ефірі "Еспресо", що у Харківській області російські окупанти намагаються тримати бойові дії на високоінтенсивному рівні, передають Патріоти У...

"Можуть сконцентрувати свої сили та засоби": Експерт пояснив, чим небезпечне захоплення окупантами села Прогрес

понеділок, 22 липень 2024, 22:25

Захоплення російськими загарбниками села Прогрес, що у Покровському району Донеччини, може дозволити окупантам створити буфер безпеки на південь від траси Т0511. Таку думку в есері "Еспресо" висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний сп...