Про Вовка промовка: Улюблений суддя Януковича повністю задовольнив скандальний запит ДБР щодо Тетяни Чорновол

Захист називає дії суди та звинувачення діями поза правового поля України, тобто репресіями

Суддя Печерського районного суду Києва Сергій Вовк відправив колишню народну депутатку Тетяну Чорновол під цілодобовий домашній арешт на 2 місяці, повідомляють Патріоти України.

Вовк задовольнив клопотання обвинувачення: Чорновол має залишатись удома до 8 червня 2020 року.

Таким чином суддя не відпустив Чорновол на поруки народних депутатів фракції "Європейсьа солідарність" та не взяв до уваги позицію адвокатів, які наголошували на необгрунтованості підозри в умисному вбивстві, яку оголошено Чорновол.

Захист також наголошував на порушенні підслідності, адже на їхню думку, Державне бюро розслідуванні не мало займатися цією справою.

Адвокати намагались оголосити відвід всій групі прокурорів у кримінальному провадженні та звинуватили Вовка у змові зі слідством.

Нагадаємо, на засіданні суду 14 квітня захист Чорновол заявив про відвід судді Вовка через конфлікт інтересів, однак клопотання суд не задовольнив.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...