Про "золоту молодь" та моральних виродків: Після фото на тлі Кремля син "слуги народу" Арістова пропонує відправляти на війну з РФ дітей ветеранів АТО

Син "Слуги народу" Юрія Арістова - Артем опублікував у соцмережах скриншот з телеграм-каналу журналіста Макса Назарова, в якому той пропонує відправляти на Донбас дітей ветеранів АТО. Про це повідомив журналіст Єгор Чечеринда, зазначають Патріоти України.

"Я був абсолютно впевнений, що історія з "московськими" подорожами сина голови бюджетного комітету ВР Юрія Арістова - завершена та фіналізована. Що з "золотим хлопчиком" поважний батько провів належну виховну роботу та пояснив, що не можна принаймні публічно висловлювати власне захоплення керівниками країни-агресора та вивішувати у соціальних мережах фото власного голого торсу на тлі Кремля, де сидить Путін. Але я - помилявся", - пише Чечеринда в Facebook.

У Сторіс Instagram син Арістова опублікував скриншот з телеграм-каналу журналіста Назара Георгіца (відомий також як Макс Назаров. - Ред.), в якому він звинувачує ветеранів АТО в "комерційному цькуванні" сина Арістова.

"Може, це тупе комерційне цькування? Адже атошники часто грішать подібним. То канали штурмують, то верхівки лісів пиляють, то дітей труять. Тоді зрозуміло, бабки всім потрібні", - йдеться в пості.

"Далі Артем Арістов на його товариш Наглый намагаються підсилити резонанс від посту та пропонують відправляти на війну з РФ не тих, хто "сидить ВКонтакте", лайкає фото президента РФ та робить селфі біля Кремля (маючи на увазі, очевидно, себе), а дітей ветеранів АТО", - продовжив Чечеринда.

Макс Назаров, він же "Наглий"

"Якщо у любителів воювати таке бажання відправляти дітей на фронт - навіщо відправляти чужих? Пошліть своїх обов'язково правильних патріотів, які Вконтакте не сидять", - можна прочитати на профілі сина глави бюджетного комітету ВР Юрія Арістова. Нагадаю, нещодавно група ветеранів АТО в соцмережах запропонувала відправити Артема Арістова, відповідно до призовного віку, - в українську армію. "На патріотичне перевиховання. Але, певно, "золоту молодь" без моралі та будь-яких людських цінностей, окрім грошей, наркотиків та "плотських утєх" жодне військо виховати вже не зможе. Підтримаю Наглого та його друга Артема - Моральне уродство, на жаль, війною не лікується... ", - додав журналіст.

Раніше повідомлялося, що 21-річний син голови бюджетного комітету, народного депутата від фракції "Слуга народу" Юрія Арістова - Артем - хвалиться своїми візитами до Москви, публікуючи фотографії на тлі Кремля в соцмережах.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...