"Проба пера": Банкова уповноважила Мендель першою заїкнутися, що карантин не скасують 3 квітня?

Юлія Мендель також закликала допомагати старшим українцям, щоб ті могли уникнути зараження.

За час обмежувальних заходів керівництво країни має зробити все можливе для запобігання поширенню COVID-19. Про це в фейсбуці написала прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель, інформують Патріоти України.

"Держава не може сказати, чи продовжиться "карантин" за два тижні, адже ми маємо зробити все можливе заради запобігання поширенню COVID-19. Ми реагуватимемо на ситуацію", - зазначила вона.

За її словами всі відомства роблять все можливе, щоб допомогти українцям. "У нас достатньо місць у реанімації, достатньо фахівців у лікарнях. Будь ласка, дотримуйтеся ретельної гігієни, не ходіть у людні місця й не панікуйте. COVID-19 – не вирок. Але нам треба зробити все, щоб якомога менше наших громадян ним заразилися", - підкреслила Мендель.

Вона також закликала допомагати старшим українцям, щоб ті могли уникнути зараження. Нагадаємо, вперше новий тип вірусу, що викликає атипову пневмонію, підтвердили 31 грудня 2019 року в Ухані (Китай), населення якого становить понад 11 млн осіб.

Інкубаційний період коронавірусу в середньому становить від 2 до 12 діб і протікає безсимптомно. Початкові симптоми захворювання - підвищена температура і кашель. Багато інфікованих повідомляли, що відвідували рибний ринок Хуанань або працювали там. 21 січня Національна комісія охорони здоров'я Китаю підтвердила передачу коронавірусу 2019 nCoV від людини до людини.

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...