"Проблем не бачимо": У Кернеса розповіли про стан його здоров’я

Життєдіяльності та працездатності Харківського міського голови Геннадія Кернеса, який наразі лікується у берлінській клініці "Шаріте", нічого не загрожує. Так сказав у вечірньому ефірі каналу 1+1 за допомогою прямого включення з Харкова перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов, передають Патріоти України.

"На думку лікарів клініки "Шаріте", де зараз перебуває Геннадій Адольфович Кернес, процес триває нормально (показує листа з клініки - ред.). Ані життєдіяльності Геннадія Адольфовича Кернеса, ані його працездатності нічого не загрожує. Дуже скоро очікуємо на Геннадія Адольфовича в Харкові", - зазначив Терехов.

За його словами, все інше - політичні інсинуації. Відповідаючи на запитання, чи зможе Кернес у разі перемоги на місцевих виборах 25 жовтня скласти присягу у встановлений законом термін, Терехов відповів: "У встановлений законом термін Геннадій Адольфович складе присягу, Геннадій Адольфович приїде до Харкова, ми дуже скоро чекаємо на Геннадія Адольфовича в Харкові, тому з цим проблем ми ніяких абсолютно не бачимо". На уточнення, чи не планується "виїзна сесія в Німеччині", Терехов сказав: "Ні я, ні закон України не планує таких сесій".

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...