Проблема в тому, що цвинтар там вже є: У Севастополі "виділили ділянки" для поховання "ветеранів" РФ

У Севастополі (тимчасово окупований Крим) росіяни "виділили ділянки" для "ветеранів" РФ на братському цвинтарі. Про це повідомляє Асоціація з реінтеграції Криму, передають Патріоти України.

"Достатньо трагікомічний скандал в окупантів виник у Севастополі щодо "виділень ділянок" для "ветеранів" агресора на покинутих землях біля сіл Орлівка та Полюшко... Як "раптово виявилося," на "виділеній" землі розташовувався знесений ще в 1970-х роках "братський цвинтар", де знайшли вічний притулок останки 296 бійців 387 дивізії, які загинули при звільненні Північної сторони" Севастополя", - йдеться у повідомленні.

Про "раптову знахідку могил бійців" повідомив злочинний "керівник пошукового об'єднання ДОСААФ" Крим-Севастополь-пошук Андрій Могила. "Природно, що таке "раптове" виявлення поховань та його обговорення в підконтрольних агресору "медіа", попри очевидну пропагандистську "незручність сюжету", сталося з дуже простої причини: у Севастополі навіть найгірші землі території міськради у Полюшка для окупантів надто цінні, щоб віддавати їх "новим ветеранам", а не під багатоквартирну забудову для російських колонізаторів", - наголосили в Асоціації з реінтеграції Криму.

Українців наймають на роботу в "Армію відновлення": Гетманцев розповів, як працює програма

четвер, 9 травень 2024, 16:22

Програма "Армія відновлення" залучила понад 120 тисяч осіб для виконання суспільно важливих робіт на оплачуваній основі. Усього подібні роботи організовано у 19 регіонах держави з найбільшим обсягом у Харківській, Донецькій та Київській областях. Про ц...

Британська розвідка оцінила, чи вдалося РФ досягти успіхів біля Часового Яру

четвер, 9 травень 2024, 15:43

озвідка Великої Британії повідомила, що, попри значну кількість атак, Росія у квітні не досягла великих успіхів на сході й зазнала значних втрат. Деталі: За словами відомства, кількість атак на околиці Часового Яру з березня по квітень 2024 року зросла...