Проблеми наростають: У Росії немає шансів виконати танкові забаганки Путіна, - аналітики

У Росії немає шансів виконати танкові забаганки Путіна, – аналітики

Російський диктатор Володимир Путін розмріявся, що військово-промисловий комплекс країни-агресора виробить понад 1600 нових танків. Проте пропагандистські заяви глави Кремля не враховують обмежені промислові можливості Росії для швидкого виробництва танків та ігнорують втрати армії РФ на полі бою, передають Патріоти України.

На думку експертів, єдиний у Росії завод із виробництва танків "Уралвагонзавод" виробляє 20 танків на місяць, тому з такими темпами для досягнення цілей диктатора знадобиться понад шість років. Про це йдеться в аналітиці Інституту вивчення війни.

Аналітики констатували, що "Уралвагонзавод" не зможе розширити виробництво сучасних танків, таких як Т-90, досить швидко, щоб виконати ці завдання за дев'ять місяців. Насамперед на обмежені можливості держави-терориста впливають міжнародні санкції та нестача кваліфікованої робочої сили.

Відтак Кремль продовжить вилучати застарілі танки зі сховища і може спробувати оновити деякі старі танки, щоб втілити в реальність бажання російського диктатора. Ба більше, у РФ не приховують, що почали знімати зі зберігання старі Т-54 і Т-55, і навіть заявили, що у разі потреби заберуть старі танки Т-34 зі сховищ та музеїв.

В ISW зазначають, що російська армія втрачає 150 танків на місяць, і тому їй потрібно буде виробити 1350 танків у наступні 9 місяців тільки для того, щоб залишатися на нинішньому рівні. Аналітики також упевнені, що навіть переважаюча кількість російських застарілих танків не зможе протистояти меншій кількості сучасних Leopard 2 та Challenger 2 на полі бою в Україні.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...