Проблеми не тільки на Байкало-Амурській магістралі: У Московській області РФ паралізовано рух поїздів, - ГУР Міноборони

В Московській області Російської Федерації паралізовано рух поїздів на двох ділянках через пожежу на залізничних об'єктах. В Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що на території держави-агресора частішають збої в роботі залізниці, передають Патріоти України.

"Серйозні ускладнення логістики через затримку поїздів на території в РФ спричинені виведенням з ладу залізничних релейних шаф", - йдеться в повідомленні ГУР у соціальній мережі Facebook.

У зв'язку з цим зазначається, що в останні дні листопада 2023 року на важливих ділянках російської залізниці у Московській області згоріли два об’єкти.

Йдеться про релейну шафу поблизу населеного пункту Лазєнкі Новопєрєдєлкінского району та релейну шафу поблизу населеного пункту Артєм’єво міського округу Домодєдово. "Внаслідок спеціального заходу, реалізованого спільно з рухом опору, рух поїздів на вказаних ділянках було паралізовано", - уточнюється у повідомленні.

В ГУР наголосили, що "вогонь, хаос і параліч на російській залізниці ― ще один наслідок російської злочинної війни проти України".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...