Пробили голову й обіцяли пекло: Дружина російського окупанта розповіла, як його катували свої ж

Дружина російського окупанта з Владивостока Олександра Андрєєва поскаржилася на погане ставлення до її чоловіка з боку командирів. Жінка видала, що загарбника сильно б'ють і погрожують відправити "в саме пекло". Розбірки серед окупантів сталися через мародерство та інші конфлікти. Про це повідомляє видання "Сибір Реалії", передають Патріоти України.

Цивільна дружина путінського терориста стверджує, що причиною звинувачень і тортур став конфлікт чоловіка з товаришами по службі, які відмовилися йти під обстрілом по пораненого солдата. Сам же загарбник скаржиться, що після початку розслідування та приїзду до частини ФСБ його стали бити ще сильніше.

"17 листопада його вдарили по голові ззаду. Далі він нічого не пам'ятає, прокинувся в бетонній ямі, весь у крові. У нього пробита голова, зламаний ніс. І тут на нього знову посипалися удари. І він розуміє, що це наш спільний знайомий, Трофімов Іван, він нам не те, щоб друг, але теж із Владивостока, колись компанією відпочивали на морі з його родиною", – скаржиться дружина окупанта.

Сподіваючись на допомогу у правоохоронних органах, РФ жінка отримала зворотний ефект і після розголошення конфлікту окупанта почали бити ще сильніше.

"Прийшли з перевіркою ФСБ та військова прокуратура, йому також допомогу не надають, а Сергій Михайлович "Моноліт" та ще помічник прокурора Андрєєв показали йому моє інтерв'ю та сказали: "За те, що ти нас підставив, так просто це не залишимо. Відправимо тебе в саме пекло, де тебе пристрелять", – заявила дружина путінського терориста.

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...