Продалися за гроші: У Мелітополі зрадники погодилися вбивати мирних жителів

У тимчасово окупованому Мелітополі російські війська залучають до своїх лав місцевих зрадників. За гроші їм пропонують скоювати військові злочини разом із росіянами. Вже відомо про п'ятьох, яких погодилися виконувати злочинні накази ворожої армії та розстрілювати мирних жителів. Про це повідомляє Telegram-канал "Ріа-Мелітополь", передають Патріоти України.

За інформацією каналу, наприкінці травня 5 зрадників у Мелітополі підписали "контракт", свідомо погодившись разом російськими окупантами виконувати злочинні накази.

Також відомо, що зрадники продавалися за 100 тисяч рублів на місяць або 33 500 грн. При цьому наголошується, що прізвища цих людей відомі.

Найманців направили спочатку до Пологівського району, а потім на полігон для підготовки на території так званої "ДНР". Серед них є мешканець Мелітополя, який у своєму профілі в інстаграмі не приховує проросійську позицію.

"Але, як показує практика, до суду такі особини не доживають. Усі зрадники, які пішли служити на бік ворога, перебувають на особливому обліку не лише у спецслужб. Імена їх відомі і партизанам", – говориться в повідомленні.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...