Продавчиня щаслива, що не опинилася на "підвалі": У Маріуполі окупанти збили пенсіонера на тротуарі та розтрощили кіоск (відео)

У окупованому російськими загарбницькими військами Маріуполі військовослужбовці РФ збили пенсіонера та розтрощили кіоск. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

За його словами, інцидент трапився в Кальміуському районі по вул. Покришкіна/ пр. Металургів. Автівка російських окупантів вилетіла на тротуар. Військові збили людину похилого віку, яка пересувалась з допомогою палки. Внаслідок ДТП розтрощено торгівельний кіоск. За словами радника мера, окупанти безкарно поїхали далі по приїзду комендатури.

За його данимими, чоловіка з ушкодженнями забрала карета швидкої медичної допомоги. Пізніше маріупольский "Спротив" повідомив, що чоловік помер. "Власниця кіоску щаслива, що не опинилась "на підвалі". Такий закон тепер панує в Маріуполі після "звільнення". Окупант завжди прав та невинен. Життя та здоров’я цивільного українця нічого не вартує", - підкреслив Андрющенко.

"Пропаганда у них працює, мізки промиваються": У ЗСУ розповіли про тактику військ РФ під Бахмутом

понеділок, 6 травень 2024, 13:45

Окупаційні війська Росії не припиняють спроб штурмувати українські позиції на Бахмутському напрямку фронту. Водночас в механізовані атаки ворог більше йде піхотою, аніж бронетехнікою. До того ж йдеться не тільки про новоспечених "мобіків", а й більш до...

Хочуть влаштувати "торг": Лавров висунув умову для мирних переговорів з Україною

понеділок, 6 травень 2024, 12:56

Формула миру, яку запропонував президент України Володимир Зеленський, є "русофобською та ілюзорною". Про це заявив очільник МЗС Росії Сергій Лавров журналісту боснійсько-сербського телеканалу "АТВ", передають Патріоти України. . Лавров стверджує, що М...