Продався Путіну? У мережі поширюють аудіо, в якому Маск називає Зеленського м’ясником

Соцмережі поширюють уривок аудіозапису, на якому засновник "SpaceX", гендиректор компанії "Tesla" і власник соцмережі X (Twitter) Ілон Маск порівняв президента України Володимира Зеленського з м’ясником, передають Патріоти України.

Джерело: уривок із дискусії у Space, який публікує в соцмережі X Clash Report і перепощують користувачі соцмереж Пряма мова: "Я думаю, що Залужний – справді той, хто цінує життя своїх людей і тверезо дивиться на те, що відбувається. Зеленський довго живе у реальності м'ясника, і ця реальність не відповідає дійсності".

Деталі: Достовірність запису перевірити неможливо. Контекст розмови до кінця не зрозумілий, хоча очевидно, що йдеться про втрати на війні та стратегію її ведення. Коли відбулася дискусія, не відомо. Маск не раз викликав обурення своїми поглядами на війну, розв'язану Росією проти України.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...