Продажна телеведуча отримала "нагороду": Як Тіна Канделакі поплатилася за свою позицію у війні проти України (відео)

Колись популярна в Україні телеведуча, що володіє унікальною здатністю швидкочитання, прекрасний інтерв'юер, здатний розговорити будь-якого співрозмовника на ток-шоу. Йдеться про Тіну Канделакі, яка переїхала в 1995 році з Грузії в РФ. Журналісти проекту FreeДом розповіли, як Канделакі переметнулася на "темну" сторону у війні проти України, передають Патріоти України.

Вона стала працювати на радіо, потім - на ТБ, пізніше її чекала продюсерська кар'єра. А потім вона подалася в політику. Канделакі публічно підтримувала Путіна у війні проти Грузії в 2008 році.

Подейкують, що у Тіни був роман з Рамзаном Кадировим. Та й взагалі відома ведуча стала дуже близько дружити з наближеними до Кремля політиками. Але чергове дно вона пробила, підтримавши розв'язану Росією повномасштабну війну проти України. "Ви, Тіна, вели тут телепроекти. Ви були улюбленицею публіки, а з сьогоднішнього дня вас всі проклинають. За ваші пости, за ваші слова, за ваш наклеп", - зверталася українська ведуча Маша Єфросиніна до Канделакі.

Але за все доведеться платити: США ввели санкції проти продажної грузинки, заборонивши їй та її нащадкам відвідувати Америку. Не виключено, що на аналогічні заходи піде і Європа. Тоді Канделакі може позбутися і нерухомості в Європі, купленої на криваві гроші Кремля.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...