"Продемонстрував лідерський талант": Трамп вибрав нового главу Пентагону

Патрік Шенаген має магістерський ступінь із інженерії та ступінь магістра бізнес-адміністрування в Массачусетському інституті технологій.

Патрік Шенаген. Фото: "Голос Америки".

Президент США Дональд Трамп збирається призначити міністром оборони США Патріка Шенагена, який зараз виконує обов'язки міністра після відставки Джеймса Меттіса. Про це у своєму Twitter повідомила прес-секретар президента США Сара Сандерс, передають Патріоти України.

За її словами, вибір мотивований його "видатною службою" США і "продемонстрованим лідерським талантом". "Виконуючий обов'язки міністра оборони Шенаген працював на високопоставлених позиціях, враховуючи посаду заступника міністра оборони, віце-президента з поставок і операцій корпорації "Боїнг", – написала вона.

Зазначається, що Шенаген має магістерський ступінь із інженерії та ступінь магістра бізнес-адміністрування в Массачусетському інституті технологій. "Виконуючий обов'язки міністра оборони Шенаган довів за останні місяці, що він більш ніж здатний очолити міністерство оборони, і він чудово справлятиметься зі своїми обов'язками", – підсумувала Сандерс. Цікаво, що ЗМІ вже охрестили Шенагена "зоряним хлопчиком", оскільки з його призначенням очікується потужне лобіювання створення Космічних сил США.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....