"Продовжу вести переговори": Медведчук зробив несподівану заяву щодо Мінської групи (відео)

Віктор Медведчук

Глава політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук заявив, що, незважаючи на вихід з переговорної групи щодо Донбасу, він все одно має намір продовжувати вести діалог із Росією з двох ключових питань. Про це одіозний політик розповів під час прямого включення в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1", повідомляють Патріоти України.

"Це не я відмовлявся від участі у переговорному процесі. Тим паче, я вам відкрию дуже важливу державну таємницю, — я переговори все одно вестиму", — наголосив кум президента Росії Володимира Путіна.

Медведчук уточнив, що має намір робити це як парламентар у новому скликанні Верховної Ради. Він зазначив, що головним пріоритетом своєї політичної партії вважає реалізацію Мінських угод.

"Ми цю боротьбу продовжуємо і переговори будемо продовжувати. Але ось що стосується команди Зеленського, так, це сьогодні команда влади, так, ця команда заявила про те, що вони не бачать мене у переговорному процесі. Я себе теж не бачу їхнім представником", — сказав політик кремлівським пропагандистам.

Говорячи про питання, які він хоче виносити на переговори з Росією, Медведчук виділив звільнення громадян з обох сторін і встановлення миру.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...