"Продовжимо дивитися на світ широко розкритими очима": Сі Цзіньпін озвучив анатомічно дивну для китайця погрозу США

Коли китайці "широко відкривають очі" - це дійсно суворо!

Нецивілізована кампанія імперіалістів. Так голова КНР Сі Цзіньпін особисто прокоментував візит спікера Палати Представників Конгресу США Ненсі Пелосі на Тайвань. Сі Цзіньпіна цитують китайські ЗМІ, передають Патріоти України.

"Візит Пелосі на Тайвань є ще однією демонстрацією нецивілізованої кампанії імперіалістів. Ми продовжуємо дивитися на світ широко розкритими очима, щоб не пропустити жодної провокації з боку американських реакціонерів", - йдеться в заяві голови КНР.

Телебачення Китаю показало кадри початку навчань армії КНР біля Тайваню. Нагадаємо, спікерка Палати представників США Ненсі Пелосі 2 серпня прибула на Тайвань, незважаючи на погрози Китаю помститися за візит. Пелосі наголосила, що солідарність Америки з 23 мільйонами жителів Тайваню "важлива сьогодні, як ніколи".

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...