"Продовжимо грати у "вірю-не вірю"? Нардеп Ар'єв опублікував нові докази зриву спецоперації СБУ щодо "вагнерівців"

У мережі знайшли ще один доказ того, що українські спецслужби готували спецоперацію проти бойовиків ПВК Вагнера, затриманих в липні 2020 року в Білорусі. Зокрема, депутат він "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв оприлюднив у Facebook протокол СБУ з прізвищами "вагнерівців", а також квитки бойовиків на рейс до Стамбула, передають Патріоти України.

За його словами, все це вказує на спецоперацію СБУ, яку заперечують в Офісі президента. "На фото протокол, підписаний слідчим СБУ, з прізвищами "вагнерівців". Далі – квитки на рейс Мінськ – Стамбул, який повинен був відбутися 25 липня, але був відкладений після наради в ОП (29 липня бойовиків взяв КДБ Білорусі)" – написав він.

Ар'єв опублікував нові докази зриву спецоперації СБУ щодо "вагнерівців"

Ар’єв порадив звернути увагу на прізвища й підкреслив, що в багатьох квитках повернення вказано зі Стамбула в Москву. Нардеп додав, що бойовики не вилітали зі столиці Росії тому, що російські рейси над Україною не літають, а білоруський – з Мінська в Стамбул – йде прямо над Києвом.

Ар'єв опублікував нові докази зриву спецоперації СБУ щодо "вагнерівців"

"Диспетчер має повне право наказати пілоту посадити літак, коли він перебуває у повітряному просторі країни. Отже, це ще один доказ того, що "вагнерівців" виманювали", – пише нардеп.

Скриншот

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...