"Професійні українські лікарі знають про це": Радник Зеленського відповів на звинувачення з боку Супрун

Михайло Радуцький заявив, що Уляна Супрун даремно звинуватила його в расизмі.

Михайло Радуцький. Фото: Today.ua.

Радник президента Володимира Зеленського Михайло Радуцький відповів на публікацію в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун щодо реформ в медицині та нововведень від команди голови держави. Відповідну публікацію він зробив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Так, він заявив, що Супрун даремно звинуватила його в расизмі і на доказ своєї тези про "генетичні відмінності різних рас" представив дві публікації з популярних англомовних видань - Newsweek і The Scientist. Також він зазначив, що нібито "професійні українські лікарі" на відміну від в.о. міністра "знають" про ці відмінності.

"Хочу порекомендувати пані Уляні стежити за науковими розробками і працями світових і національних учених, а не тільки своєю сторінкою в соціальній мережі. Питання рас, генетики і т.ін. в медицині - давно досліджене у світовій медичній науці. Професійні українські лікарі знають про це, а пані Уляна - ні. Поділюся популярно написаними текстами, щоб мадам мала можливість ознайомитися з ними", - написав Радуцький.

Радник Зеленського додав, що через кілька місяців очікується перевірка державних закупівель в сфері медицини і натякнув на кримінальну відповідальність керівництва МОЗ. "Небагато залишилося до повного аудиту діяльності міністерства і закупівель, які, на думку пані Уляни, є "прозорими". "Весна прийде, садити будемо" - відомий меседж. Проте знавці кажуть, що восени теж садити можна", - заявив він.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...