"Професор Соловей поширює дезінформацію": Однокурсник Путіна розкрив план російських спецслужб

Чутки про хворобу та відставку російського президента поширюються навмисно.

Чутки про те, що президент Росії Володимир Путін покине свій пост через смертельну хворобу – це спецоперація спецслужб по забезпеченню переходу влади до наступника. Про це розповів колишній однокурсник президента РФ Юрій Швець. За його словами, через різних політологів силовики спеціально організували інформаційну кампанію по дезінформації суспільства, передають Патріоти України.

"Останнім часом відкритим текстом пишуть, що Путін смертельно хворий і протягом року піде зі свого посту. Першоджерело цієї інформації колишній професор МДІМВ Валерій Соловей. Перед нами спецоперація російських спецслужб, мета якої – забезпечити перехід влади від Путіна до наступника або наступникам. Обмовлюся, я практично впевнений, Соловей не знає, що є учасником кампанії по дезінформації і використовується спецслужбами "втемну", – запевнив Швець.

За його словами, це сформульовані "тези", які включають правду, напівправду і дезінформацію. Остання несе основне інформаційне навантаження. "Тези, поширювані професором Солов'єм, мають всі три компоненти – від правди до чистої дезінформації. Це правда, коли мова йде про стан здоров'я Путіна. Напівправда стосується джерел інформації професора. І, нарешті, дезінформація – це розповідь про страшні події, які нібито чекають РФ і світ в найближчі рік-півтора. Маю на увазі велика війна за відновлення Радянського Союзу через насильницьке приєднання України, Білорусі та, можливо, держав Прибалтики", – підсумував він.

Джерело: Обозреватель

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...