Програма стартує у квітні: Зеленський пообіцяв безкоштовні смартфони всім вакцинованим пенсіонерам

Президент України Володимир Зеленський заявив, що всі вакциновані українці віком від 60 років зможуть отримати безкоштовний смартфон та пільговий тариф на інтернет, передають Патріоти України.

Перехід до "держави в смартфоні" ускладнюється тим, що люди похилого віку часто не тільки не вміють користуватися інтернетом, але й не мають смартфона. Тому у квітні-2022 буде запущено нову державну програму, заявив президент.

"Незабаром усі вакциновані громадяни України віком від 60 років отримають від держави безкоштовний, якісний, сучасний, швидкий смартфон та пільговий тариф", – анонсував Зеленський.

Ця ініціатива пов'язана із виплатою "1000 грн за вакцинацію". Людям 60+ вже дозволяється витрачати "ковідну тисячу" на ліки, а незабаром з'явиться можливість оплачувати комунальні послуги.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...