Проявили "жест доброї волі": Путінська партія "Єдина Росія" втекла з окупованого Херсона

Путінська партія "Єдина Росія" проявила "жест доброї волі" та втекла з окупованого Херсона. Ця партія діяла на території українського Херсона для підготовки до псевдореферендуму. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій, передають Патріоти України.

"Обстріл Антонівського мосту, який був своєрідною "дорогою життя" для окупантів у тимчасово окупованому Херсоні крім логістичного, мав і великий психологічний ефект. Першою з українського міста, – що символічно, втекла "Єдина Росія". Путінська партія пояснила це тим, що більше не може здійснювати в ньому свою "гуманітарну діяльність", - йдеться у повідомленні.

Центр стратегічних комунікацій зазначає, що метою "єдиноросів" була підготовка до фейкового референдуму в тимчасово окупованому Херсоні, вони не займались ніякою гуманітарною діяльністю. Там додають, що очікується, що вже скоро Херсон покинуть "гауляйтери" Стремоусов і Сальдо.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...