Проїхав 7000 км, щоби померти: ЗСУ ліквідували футболіста-окупанта з Росії, якого звали Бімба (фото)

Збройні Сили України ліквідували окупанта із Забайкалля Бимбу Циденжапова. 22-річний загарбник служив у 40-й окремій Краснодарсько-Харбінській бригаді морської піхоти у званні матроса, передають Патріоти України.

Циденжапов народився в селищі Могойтуй, що розташоване у понад 7000 км від Ураїни. У 2017 році закінчив Могойтуйську школу, був призером регіональних, окружних змагань з легкої атлетики та футболу, неодноразово отримував звання "Кращий бомбардир". Після закінчення школи вступив до Читинського училища олімпійського резерву на відділення "Футбол", пишуть росЗМІ.

У 2018 році його призвали на службу в армію, яку він проходив у Владивостоці в 103-й окремій Гвардійській бригаді морської піхоти. Під час проходження строкової служби двічі воював у Сирії. Брав участь у параді в Москві 9 травня 2022. Циденжапов був ліквідований 15 жовтня в Україні. Путін своїм указом вирішив посмертно нагородити окупанта орденом Мужності посмертно.

Білий дім обіцяє: США передали Україні "значну кількість" ATACMS, і "доправлять ще"

середа, 24 квітень 2024, 22:17

Радник президента США Джо Байдена з питань національної безпеки Джейк Салліван підтвердив передання Україні далекобійних американських ракет ATACMS. Про це Салліван сказав на брифінгу 24 квітня, його цитує Reuters, передають Патріоти України. За словам...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20