"Пройшли точку неповернення": Тіхановська зробила гучну заяву про долю Лукашенка

Екс-кандидат в президенти Білорусі, лідерка опозиції Світлана Тихановська, яка перебуває в Литві, заявила, що відмова Лукашенка від влади - це питання часу. Таку заяву вона зробила в своїй авторській колонці в The Washington Post, передають Патріоти України.

"Білоруси об'єднуються в безпрецедентному масовому русі за демократію. Чим більше диктатор Олександр Лукашенко намагається зберегти свою владу, тим більше вона від нього йде", - стверджує Світлана Тихановська.

За її словами, опозиція буде продовжувати мирні протести і страйки, бойкотувати "державний апарат" і чинити тиск на "інститути держави".

"Ми як нація пройшли точку неповернення. Лукашенко не має майбутнього як лідер цієї країни, і це лише питання часу, коли він покине владу", - заявила лідерка опозиції.

Тихановська також висловила надію на підтримку з боку міжнародної спільноти, зокрема, в розслідуванні злочинів силовиків, які жорстоко розганяли демонстрації після виборів президента.

"Ми фіксуємо і знімаємо злочини і зловживання з боку поліції та інших членів силових структур. Ми ділимося цими доказами з правозахисними організаціями та засобами масової інформації. Ми закликаємо міжнародні організації допомогти нам у розслідуванні цих злочинів", - звернулася до світової спільноти Тихановська.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...