Прокладкою-поставником індійської вакцини до України може бути компанія, пов'язана з нардепом від ОПЗЖ, - журналіст

Вадим Столар. Фото: РБК.

Згідно з інформацією журналіста Євгена Куксіна, прокладкою-поставником індійської вакцини до України може бути компанія з орбіти нардепа від ОПЗЖ Вадима Столара. Про це він написав у своєму Telegram-каналі "Лиса правда by Kuksin", передають Патріоти України.

"Прокладкою-поставником індійської вакцини до України може бути компанія з орбіти Вадима Столара, на яку виводили бюджетні гроші, виділені на будівництво метро на Виноградар", – йдеться у його дописі.

Він зауважив, що прочитав у Михайла Чаплиги, що індійську вакцину проти коронавірусу зареєстрували на створену у листопаді фірму "ГРЕЙС ОФ ГОД" зі статутним капіталом у 28 тисяч гривень. "Власником вказаний громадянин Індії Кумара Пранаав. Я звернув увагу на адресу реєстрації – місто Київ, вул. Бродівська, будинок 52. Саме цю адресу вказує кіпрська компанія "Канетро Холдінгс Лтд", реєструючи українських дочок. "Канетро" вказане засновником у компанії "Деорбуд", – уточнив журналіст.

Він нагадав, що коли "Київметробуд" переміг у тендері на будівництво метро до Виноградаря на 5,98 мільярда, тодішній прем’єр-міністр Володимир Гройсман видав постанову уряду, в якій дозволив збільшити суму авансу з 30% до 95%.

"Мільярд гривень з отриманих бюджетних грошей, призначення яких будівництво метро, "Київметробуд" поклав депозитом в "Укргазбанк" під відсоток. Отримані прибутки у вигляді відсотків "Київметробуд" перевів на рахунок ТОВ "Профі-факторинг". А "Профі-факторинг" перерахував ці гроші на рахунки ТОВ "Деорбуд" та ще 4-х компаній", – розповів Куксін.

Також він додав, що власниками "Деорбуд" є інший громадянин Індії Кумар Кульдіп та Дмитро Мармуляк. "Ці ж особи значаться власниками ТОВ "Расмус". "Расмус" виводить нас на Столара. З 2013 по 2016 роки 50% у компанії належало Вікторії Полухіній. Попухіна – засновниця компанії "Магнат Будсервіс Лтд", власником і керівником якої є Михайло Столар, батько Вадима Столара", – підсумував журналіст.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...