"Прокляте місце": Ділянку фронту від Сватового до Кремінної тримають 50-річні "хлопці" під шквальним вогнем

Ворог не полишає спроб відкинути українські війська від Кремінної. Спроби контрнаступу зазнають невдач, але стає зрозумілим, що росіяни накопичують сили на цій ділянці фронту, передають Патріоти України.

Противник знову застосовує нищівну тактику вогневого валу, для того, щоб оборонці України втратили контроль над нещодавно звільненими селами біля Кремінної.

Вздовж усієї ділянки фронту від Сватового до Кремінної «арта» б’є двадцять чотири години на добу. Кількості випущених російських снарядів українці можуть протиставити влучність.

Російська армія не полишає спроб повернути собі населений пункт Невське, так саме, як і решту сіл біля Кремінної. Життя тут рятує лише мобільність, бо призупинка руху провокує обстріл. Російські війська зберігають контроль над трасою Р66, українці обрізають їм можливості маневру по сільських дорогах.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...