Прокляття "руского міра": У Москві підірвався судимий за зґвалтування найманець "ДНР"

Карушин воював на Донбасі проти українців
У Москві в результаті вибуху у власній квартирі загинув 55-річний громадянин РФ Михайло Карушин (Шурин), який був найманцем "ДНР" і вбивав українців на Донбасі. Як пише російське видання 360tv.ru, вибух прогримів на кухні борця за "Великую Росію", зазначають Патріоти України.

Тіло загиблого знайшла його літня мати, яка в момент вибуху була в сусідній кімнаті. За інформацією ЗМІ, в 2015 році "Шурин" брав участь у бойових діях на сході України і привіз звідти боєприпаси, які зберігав у квартирі. Деякий час тому він переніс інсульт, шукав роботу, але не міг працевлаштуватися.

У свій час найманець працював у правоохоронних органах. Однак пішов він звідти зі скандалом - за статтею про зловживання службовим становищем. Мова у кримінальній справі йшла про те, що Михайло був судимий за зґвалтування 20-річної затриманої.

Після звільнення чоловік працював оператором довідкової служби, електриком, інструктором з рукопашного бою і будівельником дачних будинків. А потім вирішив піти найманцем на Донбас. Пройшов підготовку на одній з баз в Ростовській області. Прибув до України 4 лютого 2015 року в розпорядження до Сивого.

Відтоді Михайло значився в списку сайту "Миротворець".

Російські журналісти припускають, що причиною загибелі бойовика стало те, що він, будучи в стані сильного алкогольного сп'яніння, намагався розібрати на кухні гранту, привезену з війни. Хоча не виключається і самогубство.

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...