Прокляття солсберецького шпилю: Москва зганьбилась на пропагандистській акції проти Чехії (відео)

Дії Праги проти Москви в репортажі пропагандистів "Росія 24" розкритикував нібито чеський експат, який виявився співробітником RT, зазначають Патріоти України. Так телеканал "Росія 24" показав репортаж про загострення відносин між Росією і Чехією, де чех Мілош Флайшганс розкритикував позицію Праги, а також звинуватив чеські ЗМІ в нагнітанні істерії і русофобії: "Іде одна істерика, росіяни йдуть, все погано, нам гаплик".

У репортажі Флайшганса представили як чеського експата, який 6 років живе в Москві і зараз турбується про долю російського бізнесу чеської компанії, в якій він працює.

Як з'ясувала кореспондент "Чеського радіо" в Москві Івана Міленковічова, принаймні в 2019 році Флайшганс був кореспондентом державного російського агентства "Росія сьогодні" (до структури якого входять РІА Новини і RT). Зокрема, як празького кореспондента "Росії сьогодні" Флайшганс брав участь у форумі "Лівадія-2019".

Словацький сайт ExtraPlus згадує про нього як про кореспондента "Росії сьогодні" в березні 2021 року. На сайті російського журналу "Ідеї і новації" він згадується як "чеський журналіст, який працює в Росії" і автор статті "Досягнення інформаційної безпеки на рівні держави як складної соціальної системи", в якій стверджує, що "основним фактором, що забезпечує інформаційну безпеку, є наявність державної ідеології".

У своєму Facebook Флайшганс не вказує місце роботи. Там він публікує відео, записані в Москві, в яких розвиває конспірологічні теорії про коронавірус, критикує країни Заходу і хвалить владу Росії, зокрема главу Чечні Рамзана Кадирова.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...