"Пролетіли кілька поверхів": Жінка, яку дістали з-під завалів багатоповерхівки в Києві, розповіла про трагедію (відео)

Жінка, яка вижила внаслідок ракетної атаки РФ по багатоповерхівці в Києві, а потім її дістали з-під завалів, прийшла до тями. За словами постраждалої, після обстрілу, у неї та її дочки провалилася підлога під ногами і вони разом пролетіли кілька поверхів униз, передають Патріоти України.

Про це повідомили у спільноті "worldstopthewar" на сторінці в соціальній мережіInstagram. Найбільше постраждала боялася, що ніхто не прийде до неї на допомогу (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки. 18+).

"Ми прокинулися від вибуху – сирен ми не чули. Я спала з донькою, чоловік, у нас була двоярусна квартира, спав нижче. Ми прокинулися, побігли з нею (донькою. – Ред.) в коридор. Він (чоловік. – Ред.) піднявся до нас, а потім побіг назад униз до собаки. Прилетіла друга чи третя ракета, і ми почали падати з донькою нижче – може два чи три поверхи нижче. Впала я, а потім почула, що через хвилини-дві питала (дівчинка. – Ред.), чи врятують її і чи врятують нас, і що в неї болить нога. Далі прийшли рятувальники", – розповіла жінка.

За її словами, вона боялася, що внаслідок ракетної атаки було розбомблено все місто і "ніхто не прийде"."Спочатку було страшно, тому що було чути звуки вибухів – ти там лежиш між плитами і дихати важко. У мене перша думка – якщо розбомбили все місто, то ніхто не прийде (рятувати. – Ред.). А там дитина, яка лежить, і ти їй кажеш, що тебе врятують", – резюмувала жінка.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...