Пролунало близько 7 вибухів, у місті - пожежа: Окупанти вдарили по Запоріжжю (відео)

Увечері 18 листопада Росія завдала ракетних ударів по Запоріжжю. Перший вибух пролунав до оголошення повітряної тривоги. Ворожі ракети пошкодили об'єкт промислової інфраструктури міста. Про це повідомив голова ОВА Олександр Старух, передають Патріоти України.

Наслідки ворожого обстрілу

На місці удару вже працюють усі відповідні служби. Станом на 23:16 у місті та області оголошений відбій повітряної тривоги. "Ворог завдав ракетного удару по Запоріжжю. Пошкоджено об’єкт промислової інфраструктури. На місці події працюють рятувальники. Подробиці згодом. Бережіть себе", – написав Старух.

Вибухи пролунали до сигналу сирени

Місцеві телеграм-канали повідомляють, що вибухи було чутно за секунди до сигналу сирени. Сумарно в місті пролунало близько 6 – 7 вибухів. Ймовірно, окупанти знову атакували за допомогою ракет С-300 з тимчасово окупованої території Запорізької області.

Також за свідченнями місцевих мешканців, у місті після атаки виникла пожежа. Ймовірно, саме на місті влучання у згаданий головою ОВА об'єкт.

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...