Пролунав потужний вибух: У Білорусі під час польоту загорівся носій "Кинджалів"

Російський МіГ-31К, носій ракет "Кинджал", загорівся в небі над Білоруссю. Про це пише Беларускі Гаюн, передають Патріоти України.

Мешканці Молодечненського району Мінської області о 12:00 за місцевим часом чули в небі сильний вибух. Очевидці писали, що від нього затряслися вікна в будинках.

Однак, зазначають волонтери з посиланням на свої дані, це був звук помпажу двигуна, після загоряння. "В результаті, МіГ-31К ЗКС РФ (RF-95194) був змушений екстрено завершити політ і повернутися на аеродром "Мачулищі", - зазначає Беларускі Гаюн.

Як підкреслюють волонтери, загоряння двигуна сталося саме у того МіГ-31К, який горів 25 грудня під час спроби зльоту з аеродрому в Мачулищах.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...