"Промисловий" рівень: В ООН розповіли, скільки паспортів РФ роздали на Донбасі

125 тисяч жителів окупованих територій Донецької та Луганської областей отримали російські паспорти.

Заступник міністра закордонних справ України Сергій Кислиця, який на засіданні ООН прочитав російському постпредові Василю Небензі легендарний вірш Євгена Євтушенка "Чи хочуть росіяни війни?", розповів, скільки "двоголових" паспортів роздала Росія на територіях окупованих Донецької і Луганської областей, передають Патріоти України.
За його словами, 125 тисяч жителів Донбасу отримали російські паспорти. "Росія продовжує незаконну паспортизацію Донбасу, і зараз це вийшло вже на "промисловий" рівень - більше 125 тисяч чоловік отримали там російські паспорти", - сказав дипломат на засіданні Радбезу ООН.
При цьому Кислиця зазначив, що більшість країн не визнають такі документи жителів ОРДЛО. Нагадаємо, раніше в Москві хвалились тим, скільки громадян України отримали російські паспорти за минулий рік. Зокрема, в МВС РФ повідомили, що в 2019 році 227 тисяч жителів самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" отримали громадянство Росії.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...