"Проникли на територію Криму": З російської частини в Херсоні втекла група "вкрай небезпечних" військових

Із козачого загону "Дон" в окупованому Херсоні втекла група озброєних російських військовослужбовців. Про це повідомило "Радіо Свобода" в Telegram, передають Патріоти України.

Повідомляється, що 13 втікачів мають зброю, боєприпаси, викрали автомобілі та "проникли на територію республіки Крим".

Під час їхнього затримання в орієнтуванні пропонується дотримуватися крайньої обережності, оскільки вони "озброєні автоматичною зброєю, пістолетами, підствольним гранатометом, пострілами до нього і ручними гранатами".

Орієнтування повідомляє, що втікачі "вкрай небезпечні, мають бойовий і оперативний досвід, підозрюються в серії тяжких та особливо тяжких злочинів на території Херсонської області".

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...