Пропаганда Кремля у захваті від "досягнення": Посол Північної Кореї у Москві прийняв "міністрів" із "ЛДНР"

У п’ятницю, 20 травня, так звані “міністри закордонних справ” невизнаних у світі псевдодержавних утворень на Донбасі Наталія Ніконорова та Владислав Дейнего зустрілися в Москві із послом КНДР у Росії Сін Хон Чхолем. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на так зване “МЗС ДНР”, передають Патріоти України.

У повідомленні йдеться, що ця зустріч була присвячена консультаціям щодо форматів та механізмів подальшої співпраці. Наголошується, що сторони домовилися про продовження робочих контактів між собою.

Як відомо, комуністичний режим КНДР перебуває під односторонніми санкціями США, які спрямовані на запобігання поширенню Пхеньяном зброї масового знищення та засобів її доставлення.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...