Пропаганда Кремля звинуватила ЗСУ в обстрілі: У центрі Донецька пролунали вибухи (фото)

У центрі тимчасово окупованого Донецька пролунали вибухи. Російські пропагандисти вже встигли звинуватити у цьому Збройні сили України. Про це повідомляє пропагандистське видання RT, посилаючись на інформацію так званого представництва "ДНР" у СЦКК, передають Патріоти України.

Там заявили, що українські війська нібито випустили містом 40 снарядів із реактивних систем залпового вогню "Град". "Зафіксовано обстріл з боку ВФУ за напрямком: 21:05 — населений пункт Тоненьке — місто Донецьк (Ворошиловський район): випущено 40 ракет із БМ-21 "Град", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що Росія регулярно розповсюджує фейки та влаштовує провокації щодо українських захисників. Жителі окупованих територій теж це вже зрозуміли.


Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...