Пропаганда окупантів не визначилась остаточно, з якою версією брехні про звірства "освободітєлєй" вони палитимуться менше: "це все фейк і актори!" чи "це все не ми - це укронацисти", - Голобуцький

"Пропагандистська машина окупантів так і не визначилась остаточно, з якою версією брехні про звірства «освободітєлєй» вони палитимуться менше: «це все фейк і актори – оно, в «трупа» рука ворушиться!» чи «це все не ми – це укронацисти!» - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Щодо Бучі вже запустили обидві версії – про всяк випадок. Алкаш Царьов запропонував ще третю: «зайти назад до Бучі – і тоді не буде жодних викриттів і свідків».
Тепер вирішили, що поки їх не вибили з Маріуполя, варто зобразити «звірства «Азова»» і там теж. Є дані, що окупанти збирають тіла загиблих маріупольців в одне місце – щоб днями зробити «правдивий репортаж» – як руZZкіє освободітєлі «виявили на місці штабу «Азова» наслідки масового розстрілу цивільних». Хоча і тут остаточна версія брехні ще не затверджена: вагаються між «масовим розстрілом цивільних» і «прикриттям цивільними від наступу армії освободітєлєй».
Сьогодні ввечері МО РФ вже зробило заяву про «очікуване взяття Маріуполя військами ДНР»:
--
«С учетом незаинтересованности Киева в сохранении жизней своих военнослужащих, Мариуполь от националистов будет освобожден ВС РФ и ДНР, заявили в Минобороны РФ».
--
Тобто, мізансцену вже підготували, визначаються з остаточним сценарієм.
Вони, здається, на повному серйозі розраховують зняти з себе бодай частину відповідальності. І намагаються встигнути, перш ніж світ вразять кадри з Бородянки – за попередніми даними, набагато жахливіші від реалій Бучі.
Вони вже навіть Китай вмовили заявити, що «доказів злочинів в Бучі поки немає». Цікаво, чим розплатились? Тією фантастичною знижкою на газ з «Сили Сибіру» (до цього він йшов по ціні 118 дол за 1000 м3), яку позавчора прямим текстом «затребував» Китай?
Але ж реалій це не змінить. Свідків і тіл не знищить. Як і даних з супутників від 24 лютого і дотепер – до яких мають доступ країни НАТО і не тільки вони. Тому розплатяться ці кати за все. Кожен. Якою би брехнею не прикривались".

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...