Пропагандист Коломойського з "плюсів" назвав Ляшка професійною повією

Олександр Дубінський заявив, що політик останнім часом влаштовує «концерти» біля президента Володимира Зеленського.

Олександр Дубінський. Фото: UAportal.

Олександр Дубінський прокоментував істерики Ляшка щодо Зеленського. За його словами, при Порошенку таких істерик не було з однієї причини, передають Патріоти України.

Сьогодні, 5 червня, відомий український журналіст Олександр Дубінський прокоментував поведінку лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка. У своєму блозі журналіст зазначив, що політик останнім часом влаштовує «концерти» біля президента Володимира Зеленського.

«Сьогодні Ляшко написав, що Зеленський таємно присвоїв звання лейтинанта своєму другу Івану Баканову, перед тим як назначити його першим замголови СБУ. До цього Ляшко сидів і мовчав, коли Порошенко розкидався генеральськими званнями», - наголосив журналіст.

За словами Дубінського, Ляшко – це «професійна повія», яка «візчить» лише тоді, коли їй добре заплатять. Він нагадав, що у радикала немає шансів пройти у Раду.

«А грошей то хочеться, А в кого ж їх взяти? У противників Зеленського. Хто являється ключовим противником Зеленського? Порошенко. Тому Ляшку треба системно мінісувати рейтинг партії «Слуга народу», чим він й займається», - заявив Дубінський.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...