Пропагандист Кремля із Сербії звинуватив Шона Пенна в "геноциді жителів Донбасу" та... "злочинах у Малібу"

Сербський пропагандист Міодраг Заркович, який працює в окупованих Росією Луганській та Донецькій областях, вибухнув гнівною тирадою в бік голлівуського актора Шона Пенна, який засудив війну в Україні. На думку одіозного серба, його потрібно судити за "геноцид жителів Донбасу". Причина, якою свою маячню аргументує псевдожурналіст, криється в підтримці американця України та президента Володимира Зеленського. Слова Зарковича передали росЗМІ, передають Патріоти України.

Пропагандист безпідставно звинуватив Шона Пенна в "стражданнях", які той нібито завдав жителям окупованих Донецька, Макіївки та Горлівки. Вочевидь, його засмутило, що голлівудська зірка не повеселила терористів своїм візитом до окупованих населених пунктів.

Ба більше, серб спробував порівняти президента Володимира Зеленського та відомого актора. У його фантазії, Шон Пенн на пості очільника держави вчинив би так само – залишився б боротися за свободу свого народу, що, ймовірно, в очах Зарковича видається чимось ганебним.

Наостанок пропагандист звинуватив актора в "злочинах", які той нібито чинить в Малібу, а також видав, що президент України цілеспрямовано обстрілює та позбавляє води жителів окупованих міст.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...