Пропагандист Кремля хотів зняти сюжет про "катування полонених" окупантів в Україні, але щось пішло не так (відео)

Російським пропагандистам не вийшло створити "красиву картинку" для телебачення щодо нібито катування військових ЗС РФ в українському полоні. Останні заявили, що такого там і близько не було. Заперечення окупантів, що стали розчаруванням для журналістів росТБ, потрапили на камеру. Відео поширилося в соцмережах, передають Патріоти України.

На кадрах показали групу путінських вояк, які повернулися додому під час обміну полоненими між РФ та Україною. Це чоловіки з відгодованими обличчями й без жодних слідів побоїв, що створює разючий контраст зі схудлими й змученими військовополоненими українськими захисниками й захисницями, яких країна-агресор повертає нам.

Окупантів розмістили в кузові вантажівки, просили представитись і цікавилися, чи знущалися з них у полоні українці. "Ні, не було такого", – говорили ті.

Така відповідь-заперечення здивувала пропагандистів, вони навіть ще кілька разів перепитували, мовляв, чи "правда не катували". Коли полонені повторили, що ні, журналісти поспішили вимкнути камеру.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...